søndag 19. april 2015

Bok og forfatter

Heihei:)

Jeg har valgt å lese en bok som heter Marekors, skrevet av forfatteren Jo Nesbø.
Jo Nesbø ble født i 1960 i Oslo, og er utdannet siviløkonom og finansanalytiker. I tillegg er Nesbø en norsk musiker og forfatter, og har gitt ut 21 bøker, der hvor 11 av dem er kriminalromaner om førstebetjenten Harry Hole.

Marekors ble gitt ut i 2003, og er den femte boken om Harry Hole.
Harry er på fylla igjen, det er slutt med kjæresten og sjefen hans har gitt han opp. Det er kun fire uker til han står uten jobb, men er blitt tildelt et siste oppdrag som førstebetjent. Sammen med sin partner Tom Waaler, som han har hatt personlige problemer med tidligere, skal de få løst et problem som har rammet Oslo.
En kvinne med avklippet pekefinger er funnet drept i Oslo. På åstedet er det risser inn et marekors. Flere mennesker blir drept, flere marekors funnet og jakten på en seriemorder er i gang.





-Erika Brede

3 kommentarer:

  1. Dette var særdeles bra skrevet Erika! Det blir artig å følge dette videre. Stå på og fortsatt god lesing :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. veldig enig med deg Steffen!

      Slett
  2. Du har en ryddig og grei presentasjon av boka. Videre har du fått med noe om hva den handler om, hva vi vil møte og hva som blir etterforskerens utfordringer. Så her er vi spente på utviklinga og "møtet" med personene. Fortsett lesinga om seriemorderen, så får du heller avsløre mer etter hvert!

    SvarSlett